Впровадження комплексу маркетингу у бізнес структури в неоіндустріальній економіці - Михайлова, М. С. (My University, 2019)
Маркетинговий комплекс в бізнес-структурі передбачає утворення управлінських структур спеціалізованих на розв’язанні завдань стратегічного розвитку на основі адекватних оцінок ситуації, можливостей і комунікацій в неоіндустріальній економіці.
Keywords: неоіндустріальна економіка; конкурентоспроможність; маркетинг; бізнес-структура