Закономірності економічної нестабільності в умовах четвертої інформаційної революції - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2021)
UK: Актуальність наукового дослідження полягає у комплексному дослідженні феномену «кризи». Автором зроблена спроба ви кристалізувати понятті «кризи», зроблено детальний історичний екскурс в історію Світових фінансових криз, наведені причини та зроблено висновки. EN: The relevance of scientific research lies in a comprehensive study of the phenomenon of "crisis". The author made an attempt to crystallize the concept of "crisis", made a detailed historical digression into the history of the World Financial Crisis, gives reasons and draws conclusions.
Regularities of economic instability in the conditions of the fourth information revolution
Keywords: криза; фінанси; держава; управління; суспільство; crisis; finance; state; management; society