Особливості професійної підготовки бакалаврів з програмної інженерії в університетах Канади - Симоненко, Світлана Вікторівна; Симоненко, Светлана Викторовна; Symonenko, Svitlana (My University, 2018)
До перспективних напрямів досліджень у даному напрямі вважаємо за доцільне віднести такі проблеми: подальше вивчення та системний аналіз професійної підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії з програмної інженерії провідних країн світу з метою удосконалення вітчизняної підготовки інженерів-програмістів; детальне вивчення системи комбінованої програми роботи та навчання системи студентів (Co-op program) для відбору та імплементації подібної програми в університетах України (дуальне навчання)
Keywords: програмна інженерія; інженер-програміст; навчальний процес; підготовка ІТ-спеціалістів; Канада; University of Ottawa; University of Waterloo; École de Technologie Supérieure; University of Québec; Concordia University; дуальне навчання