Розробка програмного модулю спеціалізованої САПР на базі API-технологій для функціональної моделі - Шпільова, О. В.; Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna (ТДАТУ, 2015)
UK: В роботі розроблено програмний модуль для автоматизованого моделювання параметрів деталі, інтегрований в систему проектування «КОМПАС», що дозволило зменшити затрати на проектування вузла машини та візуально спостерігати зміни структури деталі при її перебудові і, при необхідності, корегувати їх геометричні параметри. RU: В работе разработан программный модуль для автоматизированного моделирования параметров детали, интегрированный в систему проектирования "КОМПАС", что дало возможность визуально наблюдать изменения структуры детали при ее перестройке и, при необходимости, корректировать их геометрические параметры. EN: In work the program module for the automated modelling parameters of the detail, integrated in system of designing «COMPASS» that has enabled to observe visually changes of structure of a detail at its reorganization is developed and, if necessary, to correct their geometrical parameters.
Разработка программного модуля специализированной САПР на базе API-технологий для функциональной модели
Development program to the module specialized сапр on base аре-of technologies for functional model
Keywords: програмний модуль; програмний комплекс; автоматизація виробництва; систему проектування «КОМПАС"; автоматизованого моделювання; моделювання параметрів деталі; системи автоматичного проектування; деталі машин; API-технологія; тривимірні моделі