Інноваційні форми та методи навчання у вищих навчальних закладах - Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Педченко, Анна Павлівна; Педченко, Анна Павловна; Pedchenko, Anna (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
В результаті проведених досліджень автори роблять аргументований висновок про необхідність зміни системи і стилю викладання, пропонуючи використання інноваційних методів для вирішення цих питань в сучасній вищій освіті. У статті представлені види і переваги інтерактивних методів, як одній з форм інноваційного навчання. Також описані особливості проведення окремих форм інноваційної освіти.
Keywords: інноваційна освіта; інтерактивні методи