Екологічні проблеми землі СВК «Прилиманський: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Шафоростов, Сергій (ТДАТУ, 2021)
Метою нашої роботи було проаналізувати сучасні екологічні проблеми СВК «Прилиманський» та розробити рекомендації щодо їх оптимізації.
Keywords: екологічні проблеми; СВК «Прилиманський»; урожайність; вплив добрив та пестицидів; екологічний стан ґрунтів