Стратегія розвитку: інвестиційний вимір: монографія - Гуткевич, С. О.; Пугачов, М. І.; Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna; Занозовська, О. Г. (My University, 2016)
UK: В монографії розглянуті теоретичні та практичні питання процесу регулювання інвестиційної стратегії, сучасного стану інвестування аграрної сфери, перспектив залучення інвестицій в агропромисловому комплексі. Питання розглянуті, в монографії характеризують інвестиційну привабливість і стратегію розвитку аграрної сфери. EN: The theoretical and practical aspects of the process of investment strategy regulation, the current state of the agricultural sector investment, the prospects for attracting investment in agriculture are investigated in the monograph. Issues discussed in the monograph describe the investment attractiveness and strategy of agrarian sector development.
Development strategy: investment dimension : monograph
Keywords: інвестиційна стратегія; інвестування аграрної сфери; інвестиційний розвиток; розвиток аграрного сектору економіки