Використання методу багатокритеріальної оптимізації для обґрунтування оптимального варіанту передпосівної обробки насіння соняшнику антиоксидантним препаратом дистинол - Покопцева, Любов Анатоліївна; Покопцева, Любовь Анатольевна; Pokoptseva, Liubov; Іванченко, О. А.; Иванченко, О. А.; Ivanchenko, O. (My University, 2011)
UK: Досліджений вплив передпосівної обробки насіння соняшнику препаратом дистинол на збереженість технологічних і біохімічних показників якості. Отримані дані обчисллені методом багатокритеріальної оптимізації на основі якого побудований ранжируваний ряд і обґрунтований вибір оптимального варіанту досліду. RU: Использование метода многокритериальной оптимизации для обоснования оптимального варианта предпосевной обработки семян подсолнечника антиоксидантным препаратом дистинол. EN: The influence of sunflower seeds presoving treatment by preparation distinol on technological safety and quality biochemical is investigated. The obtained data is processed by multi-objective optimization method on which basis is constructed ranked number and the choice of optimum variant experiment is proved.
Использование метода многокритериальной оптимизации для обоснования оптимального варианта предпосевной обработки семян подсолнечника антиоксидантным препаратом дистинол
The use of the multi-objective sunflower seeds optimization method for optimal variant substraiation of presoving treatment of antioxidant preparation distinol
Keywords: соняшник; олійна культура України; грунтово-кліматичні умови; дистинол; обробки насіння соняшнику; показники якості; ранжируваний ряд