Навчальна програма-тренажер на основі технології Drag-and-Drop - Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira; Зінов'єва, Ольга Геннадіївна; Зиновьева, Ольга Геннадьевна; Zinovieva, Olha (My University, 2018)
В роботі розглядається принцип створення навчальної програми-тренажера для розв‘язання задач лінійного програмування із застосуванням технології Drag-and-Drop
Keywords: програма-тренажер; лінійне програмування; технологія Drag-and-Drop; розв‘язання задач