Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти - Радченко, Наталія Геннадіївна; Radchenko, Nataliia (Мелітополь : 2022, 2022)
UA: У статті обґрунтовано важливість формування у здобувачів вищої освіти академічної культури, що передбачає впровадження принципів академічного письма. На основі аналізу нормативно-правової бази, теоретичного та практичного матеріалу з питань академічної доброчесності, систематизовано інформацію та обґрунтовано сутність, структуру, принципи академічного письма та його значення в освітньому процесі при підготовці здобувачів вищої освіти. EN: The article substantiates the importance of forming academic culture in applicants for higher education, which involves the implementation of the principles of academic writing. Based on the analysis of the legal framework, theoretical and practical material on academic integrity, systematized information and substantiates the nature, structure, principles of academic writing and its importance in the educational process in the preparation of higher education.
Academic integrity and quality academic writing skills as important competencies of higher education
Радченко Н. Г. Академічна доброчесність та навички якісного академічного письма як важливі компетентності здобувачів вищої освіти. Удосконалення освітньо-виховного процесу в закладі вищої освіти : збірник науково-методичних праць ТДАТУ. 2022. Вип. 25. С. 93-103.
Keywords: академічна доброчесність; академічне письмо; структура академічного тексту; академічний плагіат; академічна культура; academic integrity; academic writing; structure of academic text; academic plagiarism; academic culture