2.5. Концептуальний фреймворк єдиного обліково-інформаційного простору амортизаційної політики - Трачова, Дар'я Миколаївна; Трачева, Дарья Николаевна; Trachova, Daria (My University, 2019)
Невідповідність необоротних активів підприємств України сучасній епосі економічного розвитку не дозволяє вітчизняній продукції бути конкурентоспроможною. У країнах з високими темпами науково-технічного розвитку держава приділяє особливу увагу складовій інформаційного забезпечення інноваційного оновлення необоротних активів. Досвід Канади та Японії є прикладом найефективнішої інформаційно-облікової державної політики в частині стимулювання інноваційного розвитку та інвестицій в технологічне переозброєння підприємств.
Keywords: концептуальний фреймворк; амортизаційна політика; організація комплексної інформації; розвиток економіки