Нові підходи до боксового утримання корів - Курашкін, О. С. (My University, 2021)
При безприв’язному утриманні корів значно скорочуються витрати праці на виробництво молока і м’яса завдяки ефективному використанню сучасних засобів механізації роздавання кормів, доїння та видалення гною. Тварин цілорічно утримують без прив’язі, вони вільно виходять на вигульно-кормові майданчики, де є годівниці, автонапувалки та навіси для грубих кормів.
Keywords: безприв’язне утримання корів; бокси; система охолодження стійл; кормовий стіл; концентровані корми