Дідур Володимир Аксентійович : презентація вшанування пам'яті вченого - Кувачов, Володимир Петрович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
Дідур Володимир Аксентійович — доктор технічних наук, професор, член Академії наук Вищої школи України та Міжнародної академії аграрної освіти, завідувач кафедри «Технічний сервіс в АПК» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного. Випускник Мелітопольського інституту механізації сільського господарства (тепер ТДАТУ). Сфера наукових досліджень Дідура В. А. — надійність сільськогосподарських гідроприводів та енергоресурсозбереження в технологічних процесах АПК України. Доктор технічних наук, професор Дідур В. А. був керівником наукової школи «Ресурсозбереження в технологічних процесах АПК».
Keywords: Випускник МІМСГ; вчені МІМСГ-ТДАТУ; засновник наукової школи