Статистичні характеристики профілю шляху для дослідження транспортного руху блоково-модульного МТА - Парахін, О. О.; Parakhin, Oleksandr (ХНТУСГ ім. Петра Василенка, 2012)
UK: Визначено статистичні характеристики коливань висоти нерівностей профілів поля, на яких досліджувався транспортний рух блоково-модульного МТА на основі МЕЗ. EN: Certainly statistical descriptions vibrations height of inequalities types the fields on which a transport motion of block module MTU was probed
Statistical descriptions type of way for research of a transport motion block module MTU
Keywords: статистичні характеристики; транспортний рух; МТА