Визначення економічної ефективності застосування електронно-іонної технології у харчовій промисловості - Степаненко, Д. С.; Проскурня, Т. О.; Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Millayeva, Iryna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna (ТДАТА, 2008)
Робота присвячена визначенню економічної ефективності застосування електронно-іонної технології у харчовій промисловості.
Determination of the economic efficiency of application of the electron-ionic technology in the food-processing industry
Keywords: електротехнологія; методи електронно-іонної технології; економічний ефект; використання електроенергії; бактерії; економічна ефективність процесів ЕІТ; результат втілення ЕІТ; використання методів ЕІТ