Science and innovations in the 21st century: матеріали І Всеукр. Інтернет-конф. студ. та молодих вчених : у 3 ч. Т. 3 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У збірнику представлені матеріали Всеукраїнської конференції за результатами досліджень у галузі гуманітарних, соціальних та поведінкових наук. Матеріали призначені для наукових співробітників, викладачів, магістрантів, студентів й аспірантів вищих навчальних закладів, фахівців і керівників підприємств різної організаційно-правової форми, працівників державного управління, освіти та місцевого самоврядування.
Keywords: студент; збірник; викладач; галузь гуманітарних наук; галузь соціальних наук; галузь поведінкових наук; аспірант