Законодавчі новації децентралізаційної влади в Україні - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia (My University, 2019)
За останні кілька років Україна розробила і прийняла законодавчу базу для реалізації амбітної реформи децентралізації, яка закладає нову систему відносин на національному, регіональному та місцевому рівнях
Keywords: децентралізація; місцеве самоврядування; територіальні громади; реформи