Розвиток зеленого туризму в місті Мелітополь - Міркель, М.; Ганчук, Максим Миколайович; Ганчук, Максим Николаевич; Hanchuk, Maksym (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Проаналізовано роль та пріоритетні напрямки розвитку зеленого туризму в місті Мелітополь. Запропоновано екскурсійний маршрут, що проходить по м. Мелітополь та його околицям
Keywords: зелений туризм; Мелітополь; екскурсійний маршрут; екскурсія; розробка маршруту