Аналіз світового досвіду використання відновлюваних джерел енергії - Лисенко, Ольга Валеріївна; Лысенко, Ольга Валерьевна; Lysenko, Olha; Адамова, Світлана Вікторівна; Адамова, Светлана Викторовна; Adamova, Svitlana (ТДАТУ, 2018)
UK: Дану роботу присвячено аналізу світового досвіду та визначенню перспективних шляхів використання відновлюваних джерел енергії. RU: Данная работа посвящена анализу мирового опыта и определению перспективных путей использования возобновляемых источников энергии. EN: This work is devoted to the analysis of world experience and the definition of promising ways of using renewable energy sources.
Анализ мирового опыта использования возобновляемых источников энергии
Using renewable energy sources world experience analysis
Keywords: енергетична стратегія; нетрадиційні та відновлювані джерела енергії; зелена енергетика; енергоефективність; вітроенергетика; сонячна енергетика.; сталий розвиток; органічні види палива; енергетичні потреби; енергозабезпечення