Cучасний стан машинно-тракторного парку підприємтсв агропромислового комплексу - Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (Мелітополь: ТДАТУ, 2008)
У статті охарактеризовано сучасний стан машинно-тракторного парку підприємств агропромислового комплексу
Keywords: машинно-тракторного парк; сучасний стан; зношення; потреба; диспаритет міжгалузевих відносин; агропромисловий комплекс; машинно-тракторний парк