Опис до патенту на корисну модель № 133490 "Пристрій для гальванічної розв'язки" - Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Петров, Віктор Олексійович; Петров, Виктор Алексеевич; Petrov, Viktor; Федькін, В. А.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Пристрій для гальванічної розв'язки містить накопичувальний бак, вхідний патрубок електрично зарядженої рідини, розпилювачі, колектори для відводу незарядженої рідини. Додатково встановлено регулятор рівня води в баку з діелектричним поплавком-платформою, накопичувальний бак виготовлено з діелектричного матеріалу, розпилювачі для розпилення робочої рідини встановлено над діелектричним поплавком-платформою, електрично заряджена рідина відокремлена від незарядженої рідини ізоляційним бар'єром у вигляді шару діелектричної рідини
Keywords: гальванічна розв'язка; техніка нейтралізації статичних зарядів; пристрій для хімічної обробки рослин