Робота бібліотек в онлайн-режимі: інформаційно-методичний дайджест - Почепня, Ольга Вікторівна; Почепня, Ольга Викторовна; Pochepnia, Olha (ТДАТУ: наукова бібліотека, 2020)
У інформаційно-методичному дайджесті зібрано матеріали, які допоможуть грамотно вибудувати роботу на час карантину і після нього. Розглядаються можливості надання бібліотеками послуг із залученням мультимедійних ресурсів, висвітлюється досвід впровадження мультимедійних засобів в практику роботи бібліотек, принципи і правила створення мультимедійної продукції. Видання адресоване фахівцям бібліотек ЗТО СГБ.
Keywords: онлайн-сервіси; дистанційна робота бібліотекарів; бібліотечний сайт; форми онлайн-заходів; ідеї публікацій; форми електронних ресурсів; сторінки у соціальних мережах