Опис до патенту на винахід № 113006 "Пристрій для транспортування та очистки коренебульбоплодів" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kuvachov, Volodymyr; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Радєв, С. Ю.; Ткач, З.; et al. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Пристрій для транспортування та очистки коренебульбоплодів належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до робочих органів картоплезбиральних машин
Keywords: очистки коренебульбоплодів; машинобудування; картоплезбиральна машина; транспортування