Аналіз проблем і педагогічних підходів до керування автоматизованими електронними системами навчання студентів вищої освіти - Лобода, Олександр Іванович; Лобода, Александр Иванович; Loboda, Oleksandr (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
UK: В статті розглядається питання про педагогічні підходи при керуванні автоматизованими електронними системами навчання вищої освіти. Представлені моделі класичного програмованого навчання різних авторів. EN: The article examines the question of pedagogical approaches in the management of automated electronic systems of higher education education. Models of classical programmable learning of different authors are presented.
Analysis of problems and pedagogical approaches to the management of automated electronic systems for the training of students of higher education
Keywords: автоматизоване; критерій засвоєння; модель; навчання; педагогіка; програмне навчання; розвивальне навчання; студент; automated; criterion of assimilation; model; teaching; pedagogy; program training; developmental training; student