Оптимізація виробничої структури сільськогосподарського підприємства - Кравець, Олег Васильович; Кравец, Олег Васильевич; Kravets, Oleh (ФОП Однорог Т. В., 2021)
У результаті запропонованої нами структури посівних площ загальна прибутковість господарства збільшиться на 17 п. п. за рахунок таких культур як баштанні продовольчі, ріпак озимий, овочі відкритого ґрунту. В свою чергу оптимізована структура посівних площ, повністю відповідає технологічним умовам виробництва продукції, що до додержання сівозмін та мінімально- максимальних меж валового збору (у середньому за 2010-2020р.р).
Keywords: функціонування підприємства; використання земельних ресурсів; прибуток; результати прибутковості; формули