Ринкові переваги реалізації вакуумованих продуктів харчування - Лущик, А. О.; Коноваленко, Анастасія Сергіївна; Коноваленко, Анастасия Сергеевна; Konovalenko, Anastasiia (ТДАТУ, 2020)
Реалізація вакуумованих продуктів харчування має ринковий потенціал не тільки на ринку В2С, а й можливий для застосування з метою забезпечення продукцією закладів освіти та виховання, сегменту закладів HoReCa, закладів харчування у туристичній сфері тощо.
Keywords: харчування; термін зберігання; вакуумування продуктів; зберігання продуктів харчування; технологія вакуумування