Особливості розробки стратегій розвитку сільськогосподарських підприємств - Шевчук, Олена Юріївна; Шевчук, Елена Юрьевна; Shevchuk, Olena (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UK: Стратегія – це створення унікальної й вигідної позиції, що передбачає певний набір видів діяльності. Якби була тільки одна ідеальна позиція, не було б ніякої потреби в стратегії. Отже, стратегія - це координуючий, об’єднуючий фактор між цілями і ресурсами підприємства, докладний план досягнення цілей. EN: The urgency and necessity of application of development strategies in management of agrarian enterprises is substantiated. Solving this problem requires a creative and individual approach by each firm.
Keywords: стратегічне управління; управління аграрними підприємствами; види стратегій; agrarian enterprises; strategic development; strategic thinking; agriculture; strategic position