Звіт ректора університету д.т.н., професора Кюрчева В. М. за період роботи з 2011 по 2016 роки - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
Університетський центр ТДАТУ – це інтелектуальний, багатофункціональний, складний багато-чисельний колектив, в якому, окрім університету, співпрацюють шість коледжів Запорізької та Херсонської областей. Всього студентів різних освітньо-кваліфікаційних рівнів налічується більше 9 тис. осіб, викладацького і обслуговуючого персоналу – біля 1,5 тис. співробітників. І без справжньої, згуртованої команди, без сприйняття кожним членом колективу відповідальності за доручену справу, управляти цим складним механізмом було би неможливо
Keywords: організація освітнього процесу; науково-дослідна робота; післядипломна освіта; дорадництво; Міжнародна діяльність; профорієнтаційна робота; соціальний захист студентів; фінансова діяльність; матеріально-технічне забезпечення освітнього процесу; основні досягнення колективу університету; програми розвитку університету; ТДАТУ