Умарова О. О. Вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва хлібобулочних виробів в умовах м. Херсон (19ХВД.12837412.02.25): пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи здобувача ОР Магістр, ОПП Галузеве машинобудування - Умарова, Олеся Олексіївна (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
В першому розділі наведено результати маркетингового дослідження на продукцію в регіоні, який аналізується. Зроблена характеристика стану переробного підприємства та продукції, яка випускається на ньому. В другому розділі сформульоване завдання на вдосконалення ПТЛ виробництва хлібобулочних виробів та проведено вдосконалення потоково-технологічної лінії виробництва хлібу – збільшення обсягу та підвищення ефективності роботи ПТЛ.Четверта частина дипломної роботи присвячена питанням охорони праці та безпеці у надзвичайних ситуаціях (розглянуті нормативні акти охорони праці, засоби покращення умов праці та підвищення безпеки при роботі ПТЛ виробництва хлібобулочних виробів). У п’ятій частині наведене економічне обґрунтування роботи – розраховані показники вартості та прибутку вдосконаленої лінії.
Keywords: хліб; переробка; вдосконалення; ефективність; підприємсво; ПТЛ