Концепція розвитку зрошувального землеробства і проблеми, пов’язані з ним - Воронянська, Олена Владиленівна; Воронянская, Елена Владиленовна; Voronianska, Olena (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2015)
UK: Завдання, посталені аграріям урядовими постановами, потребують мобілізації всіх факторів, що можуть бути задіяні для зростання виробництва зерна, покращання якості зерновиробництва для забезпечення власних потреб країни та експортних амбіцій галузі. Без зрошення досягнути контрольних обсягів виробництва дуже важко, майже неможливо. EN: In article are presented the analysis of problem and a direction of development irrigated agriculture in Zaporizhzhia region.
Keywords: зростання виробництва зерна; меліорація; грунти; технології хімічної меліорації; концепція розвитку зрошуваного землеробства; поливні землі; irrigation; the development concept