Опис до патенту на корисну модель № 64623 "Вентильований бункер" - Малюта, Сергій Іванович; Малюта, Сергей Иванович; Maliuta, Serhii (Державна служба інтелектуальної власності України, 2011)
Вентильований бункер, що включає кільцеву раму, перфорований корпус з конічним дном, внутріш-ню повітророзподільну трубу, пристрої для завантаження та розвантаження, електрокалорифер та вентилятор, який відрізняється тим, що перфорований корпус обладнаний подвійними стінками, що утворюють додатковий об'єм, який з'єднаний зі всмоктувальним патрубком вентилятора
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; пристрій для зберігання сипких матеріалів з використанням активної вентиляції; очищення, сортування та зберігання зерна і насіння