Аналіз шляхів ефективного використання МТА на основі модульних енергетичних засобів - Парахін, Олександр Олександрович; Парахин, Александр Александрович; Parakhin, Oleksandr (ТДАТУ, 2009)
UK: Розглянуто шляхи підвищення ефективності використання машинно-тракторних агрегатів (особливо транспортних) на основі модульних енергетичних засобів. RU: Рассмотрены пути повышения эффективности использования машинно-тракторных агрегатов (особенно транспортных) на основе модульных энергетических средств. EN: The paths effective using machine-tractors units (especially transport) on base of modular energetic means are inspected.
Анализ путей эффективного использования МТА на основе модульных энергетических средств
Analysis paths effective using MTU on base of modular energetic means
Keywords: трактор; логіста; енергонасиченість; модульний енергетичний засіб; енергетичний модуль; технологічний модуль