Урожайність та якість зерна різних сортів пшениці озимої в умовах Південного Степу України - Кенєва, Вікторія Анатоліївна; Кенева, Виктория Анатольевна; Kenieva, Viktoriia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia (My University, 2021)
Для отримання високої та стабільної продуктивності пшениці озимої, її технологія вирощування повинна передбачати оптимізоване поєднання агротехнічних заходів, кожен із яких має важливий вплив на подальші ростові процеси рослини та обумовлює величину врожаю.
Keywords: врожай; пшениця озима; зерно; хлібопекарські властивості