Опис до патенту на корисну модель № 36069 "Пристрій для гомогенізації" - Гвоздєв, О. В.; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Ялпачик, Федір Юхимович; Ялпачик, Федор Ефимович; Yalpachyk, Fedir (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
1. Пристрій для гомогенізації, що містить корпус, всередині якого співвісно встановлені ідентичні форсунки, який відрізняється тим, що від стань між соплами форсунок дорівнює половині діаметра сопла. 2. Пристрій для гомогенізації за п. 1, який відрізняється тим, що форсунки мають конічні звужуючі насадки з кутом конусності 49
Keywords: пристрій для гомогенізації; переробна промисловість; мікробіологічна промисловість