Опис до патенту на корисну модель № 54064 "Фронтальний подрібнювач" - Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl; Мітін, В’ячеслав Миколайович; Митин, Вячеслав Николаевич; Mitin, Viacheslav; Шульга, Олександр Володимирович; Шульга, Александр Владимирович; Shulha, Oleksandr; Рубанський, В. В. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2010)
Фронтальний подрібнювач, що складається з рами, гідромотора, зчіпного пристрою, робочого органу, опорних коліс та платформи, на якій встановлений гідравлічний насос, запобіжний клапан і дросель з можливістю регулювання, який відрізняється тим, що на валу робочого органу встановлений гідромотор, який з'єднаний з робочим органом за допомогою муфти
Keywords: фронтальний подрібнювач; гідромотор; зчіпний пристрій; гідравлічний насос; запобіжний клапан; дросель