Передумови визначення параметрів і режимів роботи машини попередньої очистки зерна - Задосна, Наталія Олександрівна; Задосная, Наталья Александровна; Zadosna, Nataliia (Мелітополь: ТДАТУ, 2015)
UK: В роботі представлені передумови щодо визначення параметрів і режимів роботи машини попередньої очистки зерна. RU: В работе представленны предпосылки для определения параметров и режимов работы машины предварительной очистки зерна.
Предпосылки определения параметров и режимов работы машины предварительной очистки зерна
Keywords: параметри; режими роботи; машина попередньої очистки зерна