Законодавство як перешкода розвитку традиційного природокористування в Україні - Волох, Анатолій Михайлович; Волох, Анатолий Михайлович; Volokh, Anatolii (My University, 2017)
Наше недосканале законодавство дозволяє чиновникам різного рівня безкарно скорочувати терміни полювання, визначені Законом України "Про мисливське господарство та полювання" (2000), та встановлювати ліміти на вилучення диких тварин на свій розсуд, що має бути припинено за допомогою штрафів у розмірі потенційної втраченої вигоди на законодавчому рівні.
Keywords: природокористування; мисливство; децентралізація; дикі тварини; Євросоюз; хижаки; Закон України; штрафи