Застосування сучасного теплоакумулюючого матеріалу для стабілізації температури в технологічних процесах приватного домогосподарства - Галько, Сергій Віталійович; Галько, Сергей Витальевич; Halko, Serhii; Довгалюк, О. М.; Жарков, А. В. (My University, 2019)
В Україні, як і у всьому світі, спостерігається стійке зростання попиту на електричну і теплову енергію. З урахуванням цієї тенденції актуальними стають енергозберігаючі технології, серед яких важливими є збереження тепла для приватного домогосподарства
Keywords: електрична енергія; теплова енергія; енергозберігаючі технології; збереження тепла; приготування теплоакумулюючого матеріалу; стабілізація температури; приватні домогосподарства; відновлювальна енергетики