Комбіноване знаряддя для борозенно-смугового посіву кукурудзи - Зоря, Михайло Віталійович; Zoria, Mykhailo (My University, 2012)
UK: Відомо, що в посушливій зоні півдня України, а також на схилах, доцільно застосовувати борозенну технологію пociвy кукурудзи зi смуговим внесениям грунтових гербіцидів у зону рядків. Але це потребує вирішення питания щодо оптимізації як технологічних прийомів внесения гербіцидів і посіву кукурудзи, так i значень параметрів та режиму робота робочих органів комбінованого агрегату, що використовуватиметься для виконання такої технологічної oпepaції.
Keywords: борозенно-смуговий посів; вирощування кукурудзи; технологія вирощування; технологія пociву; сільськогосподарські знаряддя; сільськогосподарські машини; просапна сівалка; комбіноване знаряддя