Особливості формування стратегій малих торговельних підприємств - Кузнєцова, К.; Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2021)
Торгівля є однією з галузей економіки, що розвивається найбільш динамічно і має суттєвий вплив на розвиток економіки України. В умовах посиленням конкуренції на ринку та загострення проблеми виживання підприємства, умови забезпечення підтримки динамічного розвитку торговельного підприємства потребує чіткої та ефективної стратегії розвитку. Для будь-якого формату торговельної діяльності бачення довгострокової перспективи дозволяє торговому підприємству уникнути ускладнень та проблем, які можуть виникати при домінуванні короткострокових цілей та операційних задач.
Keywords: торгівля; торговельні підприємства; ринок; стратегічне управління; товар; постачальники