Інноваційні агротехнології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2013 року - (:unkn) unknown (Мелітополь: ТДАТУ, 2014)
До збірки ввійшли матеріали учасників науково-практичної Інтернет-конференції студентів та магістрантів за підсумками наукових досліджень 2013 роу. Збірник призначений для викладачів, аспірантів, магістрантів, студентів, фахівців, які працюють за даним напрямом.
Keywords: агротехнології; інновації; токоферол; біологічна продуктивність гороху; озима пшениця; насіння томату за умов засолення; вплив регулятора росту рослин; соняшник; гібриди соняшника; південний степ України; агробіологічна оцінка сортів кабачка; баклажан; зберігання плодів яблуні; виробництво заморожених дюків; плоди черешні; виробництво замороженої черешні; органолептична оцінка; тирас; сорти картоплі; яблучне пюре; радіопротекторні властивості