Зберігання винограду в регульованій атмосфері - Водяницький, Іван Олексійович (ТДАТУ, 2021)
Запропоноване зберігання винограду в регульованій атмосфері.
Keywords: виноград; мінеральні вітаміни; сортування; температура; камери зберігання