Інформаційне забезпечення інноваційних рішень на засадах маркетингу - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (ТДАТУ, 2013)
Обґрунтовано необхідність створення маркетингової інформаційної системи підприємств. Визначено задачі та функції маркетингової інформаційної системи. Сформовано структуру маркетингової інформаційної системи та проаналізовано напрямки взаємодії її складових.
Keywords: інформаційне забезпечення; маркетинг; інноваційні рішення