Маркетингова орієнтація діяльності молокопереробних підприємств - Куліш, Тетяна Володимирівна; Кулиш, Татьяна Владимировна; Kulish, Tetiana; Фірсова, Н. М. (My University, 2015)
На сьогодні ринок молочної продукції є невід’ємною складовою народного господарства, яке займає значну роль серед продуктів харчування для споживачів. В Україні виробництво молочної продукції за останні роки має невтішні результати: зниження товарності, продуктивності корів та скорочення поголів’я, зростання збитковості та зменшення обсягів виробництва. Це зазнає зростанню цін на продукцію, зменшенню обсягів виробництва на молочні вироби також стала необізнаність ринкової інфраструктури та відносини між виробниками молока та іншими представниками галузі.
Keywords: ринок молочної продукції; виробництво молокопродуктів; молокопереробні підприємства