Індивідуалізація засобів технічної підготовки борців вільного стилю на спеціально-підготовчому етапі річного циклу - Абдуллаєв, Алтай Карам-Огли; Абдуллаев, Алтай Карам-Оглы; Abdullaev, Altai; Ребар, І. В. (My University, 2019)
В статті наведені результати впровадження в навчально-тренувальний процес засіб індивідуалізації засобів технічної підготовки борців вільного стилю на спеціально-підготовчому етапі річного циклу на базі ДЮСШ №1 м. Мелітополь Запорізької області.
Keywords: борці вільного стилю; технічна підготовка; навчально-тренувальний процес; педагогічний експеримент