Інноваційна активність промислових підприємств регіону - Чалов, С. В. (My University, 2021)
На сьогодні Запорізька область має необхідні передумови для розбудови економіки знань, кожна зі складових якої розвинута більшою чи меншою мірою і має вагомий потенціал для розвитку. Проте, наявний науковий потенціал області не завжди використовується ефективно, насамперед через кризу у науковій сфері та відтік з неї висококваліфікованих спеціалістів, а також через недостатній розвиток регіональної інноваційної системи та взаємодії науковоосвітнього та підприємницького середовищ.
Keywords: інноваційна діяльність; фінансування; промислові підприємства; власні кошти; кошти державного бюджета; кошти місцевого бюджета