Структура і зміст засобів діагностики якості вищої освіти підготовки фахівців з напряму «Економіка підприємства» (у 2-х частинах). Ч. 1: Державна атестація бакалаврів - Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana; Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita (Мелітополь: ТДАТУ, 2008)
В навчальному посібнику зосереджено весь комплекс навчально-методичного забезпечення, необхідний для проведення державної атестації студентів освітньокваліфікаційного рівня „бакалавр” за фахом 6.050100 – економіка підприємства. Посібник складається з організації проведення державного іспиту з дисциплін фахової підготовки, тестових завдань, а також комплексних практичних завдань з прикладами їх вирішення
Keywords: навчально-методичне забезпечення; державна атестація студентів; бакалавр; економіка підприємства; державний іспит; фахова підготовка; тестові завдання