Планування використання машинно-тракторного парку у товаристві з обмеженою відповідальністю «Конвеєр» Кам’янко-Дніпровського району Запорізької області: пояснювальна записка до дипломної роботи здобувача СВО Магістр - Лапутін, Микола (Мелітополь: ТДАТУ, 2021)
У першому розділі зроблений аналіз використання машинно-тракторного парку господарства і відзначені наявні недоліки: - неефективне використання тракторів, - відсутність необхідної документації при виробничій і технічній експлуатації МТП. У другому розділі розроблені організаційно-технічні заходи, що дозволяють поліпшити використання тракторів при виконанні механізованих робіт і організувати їх технічну експлуатацію. У третьому розділі проаналізований стан охорони праці в господарстві і розроблені заходи щодо підвищення безпеки робіт у господарстві. У четвертому розділі приведені техніко-економічні розрахунки, що підтверджують доцільність пропонуємих заходів.
Keywords: машинно-тракторний парк; експлуатація; технічне обслуговування; оптимізація; охорона праці; коефіцієнт використання