Створення інформаційної веб-системи «Інтернет-магазин Піццерії» - Катане, О. Г. (Запоріжжя : 2022, 2022)
UA: Інтернету притаманний імідж «середовища безмежних можливостей». Однак у ньому зовсім небагато напрямків, де можна дійсно заробляти гроші. Один із них - інтернет-магазини. Вони дозволяють без великих витрат збільшити кількість покупців, запропонувавши їм можливості дистанційного замовлення та доставки товарів за місцем вимоги. Інтернет-магазини швидше прижилися в тих країнах, де вже давно існує система торгівлі за каталогами. Що таке Інтернет-магазин? Основна відмінність Інтернет-магазину від традиційного – у типі торгового майданчика. Якщо звичайному магазину потрібен торговий зал, вітрини, цінники, а також продавці, касири та досвідчені консультанти, то у його онлайнового «тезки» вся інфраструктура реалізована програмно. Іншими словами, Інтернет-магазин – це сукупність програм, що працюють на веб-сайті, які дозволяють покупцеві дистанційно вибрати товар із каталогу та оформити його замовлення [1]. Функції вітрини та торгового залу виконують «сторінки» з ілюстрованим каталогом товарів, а консультантів – підказки, інструкції та описи. Решта - як у звичайному магазині. Навіть в інтерфейсі інтернет-магазину зберігаються звичні елементи, наприклад віртуальний «візок» («кошик»), куди ми по дорозі до каси складаємо вибрані товари. Метою даної роботи є створення інтернет-магазину піццерї з використанням сучасних веб-технологій, що наразі є дуже актуальною темою для того щоб у дані часи збільшити продаж продукції та підвищити прибутки таких фірм.
Keywords: програмування; розробка моделі; проектування; створення інформаційної веб-система; авторизація користувача