Опис до патенту на корисну модель № 131218 "Струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею вершків" - Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kiurchev, Volodymyr; Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyryl; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym; Ковальов, Олександр Олександрович; Ковалев, Александр Александрович; Kovalov, Oleksandr; et al. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Струминний гомогенізатор молока з роздільною подачею вершків містить корпус з центральним каналом подачі знежиреного молока, в місці найбільшого звуження якого розташовані канали для подачі вершків, в якому канали для подачі вершків розташовані співвісно один навпроти одного
Keywords: гомогенізатор; вершки; молоко